تحولات منطقه

۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۶
کد مطلب: ۱۱۵۱۷۲۴

دبیرکل کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی با اشاره به اختلال در برخی بانک‌ها از جمله ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات اعلام کرد که تیم‌های فنی در حال بررسی موضوع هستند و خدمات بانکی به‌زودی به حالت عادی بازخواهد گشت.

اختلال بانکی؛ واکنش رسمی به مشکل خدمات چند بانک
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، علیرضا قیطاسی در پی بروز اختلال در برخی بانک‌ها از جمله بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات اظهار داشت: پیگیری‌ها نشان می‌دهد موضوع از سوی بخش‌های فنی در حال بررسی است.

وی افزود: اقدامات لازم برای رفع مشکل در اسرع وقت در دست انجام قرار دارد و تیم‌های تخصصی از زمان بروز اختلال در حال پیگیری موضوع هستند.

قیطاسی با اطمینان‌بخشی به مشتریان شبکه بانکی تأکید کرد: با تلاش تیم‌های فنی، اختلال پیش‌آمده در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف خواهد شد و خدمات بانکی به وضعیت عادی بازمی‌گردد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha