تحولات منطقه

نخست وزیر پاکستان از برگزاری مراسم امضای توافق‌نامه به میزبانی پاکستان در ژنو خبر داد.

برگزاری مراسم امضای توافق‌نامه به‌میزانی پاکستانی در ژنو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، شهباز شریف امروز طی سخنرانی در جلسه علنی مجلس ملی پاکستان که سفیر ایران در اسلام‌آباد نیز در آن حضور داشت، از تعامل دیپلماتیک همه ذی نفعان به ویژه تهران و واشنگتن ابراز قدردانی کرد.

وی افزود: از این تریبون، از جناب حضرت آیت‌الله العظمی سید مجتبی خامنه‌ای رهبر عالی ایران و برادر عزیزم جناب مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران تشکر می کنم و این لحظه تاریخی را به مردم پاکستان و همه دولت ها و ملت های صلح‌جو تبریک می گویم.

نخست وزیر پاکستان همچنین از همکاری سران چین، عربستان، قطر، ترکیه تشکر و به رضا امیری مقدم سفیر ایران در اسلام‌آباد برای حضور در جلسه علنی مجلس ملی پاکستان خوشامد گفت و ابراز کرد: مراسم امضای توافق‌نامه به میزبانی پاکستان در ژنو برگزار خواهد شد.

به گزارش قدس، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی در بیانیه‌ای اعلام کرد که بر اساس توافق انجام‌شده برای پایان جنگ میان ایران و آمریکا، تمامی درگیری‌ها و عملیات‌های نظامی در همه جبهه‌ها از جمله لبنان از امشب به‌صورت فوری و دائمی متوقف می‌شود و هم‌زمان محاصره دریایی علیه ایران نیز به‌طور کامل و بدون وقفه پایان می‌یابد.

همچنین همچنین نخست وزیر پاکستان صبح امروز در حساب کاربری خود در فضای مجازی خبر داد که ‏پس از مذاکرات فشرده، مفتخریم اعلام کنیم که توافق صلح بین ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران به دست آمده است. هر دو طرف توقف فوری و دائمی عملیات نظامی را در تمام جبهه‌ها، از جمله در لبنان، اعلام کرده‌اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha