تحولات منطقه

دو فیلم کوتاه «مِی‌زر» و «ماهور» به کارگردانی هدا خسروی در خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید.

رونمایی از دو فیلم کوتاه «مِی‌زر» و «ماهور» در خانه هنرمندان ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، این دو فیلم با مضمون اجتماعی برای نخستین بار با حضور عوامل رونمایی خواهد شد.

درام اجتماعی ۲۳ دقیقه‌ای «مِی‌زر» در خصوص زنانی است که در محیط بزهکاری زندگی می‌کنند. آنها با یک انتخاب سخت سنجیده می‌شوند، مادرانگی بر انتخابشان غلبه می‌کند و نسبت به این مسئله سنجیده می‌شوند.

درام اجتماعی ۴۰ دقیقه‌ای «ماهور» درباره قضاوت، سوبرداشت آدم‌ها و حذف فیزیکی آن‌هاست. این قصه درباره یک درصد حق و ۹۹ درصد ناحق است. «ماهور» درباره دختری است که در یک موقعیت قضاوت قرار می‌گیرد بدون اینکه جایگاه و حقی برای دفاع کردن داشته باشد و با حذف فیزیکی مورد فضاوت قرار می‌گیرد.

آرزو نادری، علی مهرنیا، شاهو شاهمرادی، نرگس احمدی، آناهیتا راستانی، آزاده هاشمی‌نژاد، فرزانه عباسی، نسترن خاموشی و امیرحسین دولتی بازیگران فیلم «مِی‌زر» هستند و در فیلم کوتاه «ماهور» علی مهرنیا، نارون صادق‌پور، پویا فیاضی، فرزانه عباسی و نینا صمدی بازی کرده‌اند.

اکران این دو فیلم کوتاه، ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱ جمعه ۱۲ تیر ۱۴۰۵ در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد و ورود برای علاقه‌مندان آزاد است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha