تحولات منطقه

تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد تا روزهای پایانی هفته جاری، افزایش سرعت وزش باد به ‌عنوان پدیده غالب در سطح استان پیش‌بینی می‌شود که در مناطق مستعد، با خیزش گرد و غبار همراه خواهد بود.

وزش باد در خراسان رضوی شدت می‌گیرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، طبق تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی و داده‌های حاصل از مدل‌های هواشناسی، تا روزهای پایانی هفته جاری، افزایش سرعت وزش باد به ‌عنوان پدیده غالب در سطح استان پیش‌بینی می‌شود که در مناطق مستعد، با خیزش گرد و غبار همراه خواهد بود.

این شرایط از امروز روند افزایشی یافته و در اغلب نقاط استان، در برخی ساعات، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید رخ خواهد داد که پیامدهایی نظیر کاهش دید افقی، افت کیفیت هوا و در مواردی احتمال بروز خسارات را به دنبال خواهد داشت.

در بازه زمانی سه‌شنبه تا پنج‌شنبه، با توجه به الگوی حاکم بر جریانات جوی، انتقال ذرات گرد و غبار به نواحی مرکزی استان، از جمله شهر مشهد مقدس، دور از انتظار نبوده و در برخی ساعات موجب کاهش کیفیت هوا در این مناطق خواهد شد.

در ۲۴ ساعت گذشته قوچان با ۱۴ درجه خنکترین و سرخس با ۴۲ درجه گرمترین شهرهای خراسان رضوی بوده‌اند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha