در هفته هفتم لیگ ستارگان عراق، الطلبه با هدایت علیرضا منصوریان مقابل نفت میسان با نتیجه ۲ بر صفر شکست خورد؛ دیداری که اخراج حسین جبار در نیمه نخست، روند مسابقه را تغییر داد.
جبار پس از مصدومیت روی زمین افتاد و کادر فنی تصمیم به تعویض او گرفت، اما در حالی که منتظر خروج از زمین بود، با یکی از بازیکنان نفت میسان وارد درگیری لفظی شد. این درگیری در ادامه به برخورد فیزیکی انجامید و جبار با گذاشتن دست روی دهان بازیکن حریف، با کارت قرمز مستقیم داور مواجه شد.
پس از اخراج جبار، نفت میسان از برتری یک بازیکن بیشتر استفاده کرد و دو بار دروازه الطلبه را باز کرد. شاگردان منصوریان نیز نتوانستند در ادامه جبران کنند و سه امتیاز مهم را از دست دادند.
این رفتار جبار با واکنش تند منصوریان مواجه شده و سرمربی ایرانی تصمیم گرفته علاوه بر محرومیت اجباری ناشی از کارت قرمز، او را در دیدار بعدی نیز روی سکو بنشاند. جبار همچنین تا اطلاع ثانوی از ترکیب اصلی الطلبه کنار گذاشته شده است.
منصوریان پیش از این نیز در دوران حضورش روی نیمکت نفت تهران، علیرضا بیرانوند را به دلیل مسائل انضباطی برای چند هفته نیمکتنشین کرده بود. حالا باید دید جبار چه زمانی میتواند دوباره اعتماد سرمربی ایرانی را جلب کند و به ترکیب الطلبه بازگردد.




نظر شما