به گزارش قدس، سردار سرتیپ پاسدار حسین ظریفی، فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید سجاد سراوان، در جریان عملیات مقابله با تروریستهای مزدور دشمن و در خط مقدم نبرد، جان خویش را در راه امنیت مردم و دفاع از مرزهای ایران اسلامی تقدیم و به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
جانباز شهید خدمت بی بدیل در وحدت مردم شیعه و سنی در سیستان بلوچستان، مبارزه با داعش در سوریه و آذربایجان غربی در دوران دفاع مقدس نقش اساسی ایفا کرده بود که در کارنامه این اسو ایثار میدرخشد.
مراسم طواف در بارگاه منور رضوی امام رضا(ع) و اقامه نماز امشب شنبه چهارم مهرماه در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شود.
مراسم وداع امشب شنبه چهارم مهرماه در تجمعات شبانه ابتدا در محدوده سکونت، میدان شهید مطهری تقاطع خیابان فلاحی ساعت ۲۰:۳۰، و سپس در چهارراه احمدآباد تقاطع خیابان شهید کلاهدوز ساعت ۲۱:۳۰، برگزار خواهد شد.
مراسم تشییع پیکر مطهر جانباز شهید از ساعت ۹صبح یک شنبه پنجم مهرماه از مهدیه مشهد به سمت حرم مطهر رضوی (حد فاصل خیابان امام رضا(ع) ۸ الی۱۰)، با مداحی مداح اهل بیت مهدی سلحشور و با حضور با شکوه آحاد مردم و مسئولان در مشهد مقدس برگزار میشود.





نظر شما