تحولات منطقه

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت تقویت حمایت‌های مسکن در مسیر جوانی جمعیت، خواستار تسریع در واگذاری اراضی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های ساخت‌وساز، تسهیلات و سرمایه‌گذاری برای تأمین مسکن خانواده‌های دارای فرزند شد.

آیت‌الله علم‌الهدی: تأمین مسکن خانواده‌های دارای فرزند در مسیر جوانی جمعیت تسریع شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی، در پنجمین جلسه قرارگاه جمعیت استان، با قدردانی از تلاش‌های انجام‌شده، بر ضرورت توجه ویژه به تأمین مسکن خانواده‌ها تأکید کرد.

وی افزود: موضوع مسکن یکی از مسائل مهم خانواده‌هاست و در کنار واگذاری زمین، باید برای مراحل بعدی از جمله ساخت‌وساز نیز برنامه‌ریزی شود تا خانواده‌ها بتوانند از این ظرفیت به شکل عملی استفاده کنند.

ضرورت برنامه‌ریزی برای تبدیل اراضی به مسکن

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر لزوم تسریع در فرایندهای اجرایی، تصریح کرد: لازم است دستگاه‌های مسئول با همکاری یکدیگر، روند اقدامات مربوط به اراضی را با جدیت دنبال کنند تا زمینه استفاده هرچه سریع‌تر خانواده‌ها از این ظرفیت فراهم شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در کنار واگذاری زمین، باید ظرفیت‌های موجود در حوزه ساخت‌وساز، سرمایه‌گذاری و تسهیلات نیز مورد توجه قرار گیرد و با استفاده از توان افراد و مجموعه‌های متخصص، زمینه ساخت واحدهای مسکونی برای خانواده‌های مشمول فراهم شود.

آیت‌الله علم‌الهدی همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی در حوزه ساخت‌وساز تأکید کرد و گفت: می‌توان با استفاده از تجربه و توان مجموعه‌های فعال در این حوزه، برای ساخت مسکن خانواده‌ها برنامه‌ریزی کرد تا فرایند حمایت از جوانی جمعیت، از مرحله تأمین زمین به مرحله بهره‌مندی خانواده‌ها از مسکن برسد.

وی خاطرنشان کرد: موضوع جوانی جمعیت نیازمند همراهی و همکاری مجموعه‌های مختلف است و باید همه ظرفیت‌های موجود در این مسیر به کار گرفته شود تا حمایت از خانواده‌ها در حوزه مسکن با قوت بیشتری دنبال شود.

تأمین مسکن؛ بخشی مهم از حمایت از خانواده‌ها

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به ضرورت تقویت حمایت‌های عملی از خانواده‌های دارای فرزند، اظهار کرد: در برنامه‌ریزی‌های مربوط به جوانی جمعیت، باید شرایط خانواده‌ها و توان آنها در ساخت و تأمین مسکن مورد توجه قرار گیرد و متناسب با این شرایط، حمایت‌های لازم پیش‌بینی شود.

وی افزود: استفاده از ظرفیت تسهیلات بانکی، توان بخش‌های تخصصی و مشارکت مجموعه‌های توانمند می‌تواند در کنار واگذاری اراضی، مسیر تأمین مسکن خانواده‌ها را تسهیل کند.

آیت‌الله علم‌الهدی بر تداوم این مسیر و تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول تأکید کرد و گفت: با برنامه‌ریزی و همکاری بیشتر می‌توان ظرفیت‌های موجود در حوزه زمین، ساخت‌وساز و تسهیلات را در خدمت حمایت از خانواده و جوانی جمعیت قرار داد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha