تحولات منطقه

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از افزایش ۴۶ درصدی بودجه این وزارتخانه در سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت با وجود اقدامات انجام‌شده، وضعیت معیشتی معلمان همچنان نیازمند بهبود است.

بودجه آموزش و پرورش ۴۶ درصد بیشتر شد /  معیشت معلمان همچنان نیازمند بهبود است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی فرهادی اظهار کرد: بودجه آموزش و پرورش در سال جاری به حدود ۶۷۰ هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته ۴۶ درصد افزایش داشته است؛ در حالی که رشد بودجه کل کشور حدود ۲۰ درصد بوده است.

وی با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در حوزه تعلیم و تربیت افزود: رئیس‌جمهور پیگیر موضوع عدالت آموزشی است و در همین راستا سرانه دانش‌آموزی نیز افزایش یافته است. این رقم که در سال ۱۴۰۴ کمتر از ۱۱ هزار میلیارد تومان بود، در سال ۱۴۰۵ به ۲۶ هزار میلیارد تومان رسیده است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: تاکنون حدود ۲ هزار میلیارد تومان از این اعتبار توزیع شده و حدود ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز به‌زودی توزیع خواهد شد. همچنین سرانه غذایی مدارس شبانه‌روزی تا پایان آذر تأمین می‌شود و هزینه‌های مربوط به مدارس روستامرکزی و ایاب و ذهاب دانش‌آموزان نیز تأمین شده است.

فرهادی درباره وضعیت ثبت‌نام دانش‌آموزان گفت: بیش از ۱۶ میلیون دانش‌آموز ثبت‌نام کرده‌اند و بیش از یک میلیون معلم، نیروی اجرایی، اداری و خدماتی در مدارس فعالیت دارند. آخرین فرصت ثبت‌نام نیز برای دانش‌آموزانی که به دلیل جابه‌جایی محل سکونت با تأخیر مواجه شده‌اند، تا پایان نیمه نخست مهر در نظر گرفته شده است.

وی با تأکید بر حضوری بودن فعالیت مدارس در سراسر کشور افزود: در صورت ایجاد شرایط خاص در هر منطقه، استاندار و شورای تأمین استان درباره نحوه فعالیت مدارس تصمیم‌گیری خواهند کرد. به گفته فرهادی، تعطیلی مدارس علاوه بر آثار آموزشی و تربیتی، روزانه حدود ۲ هزار میلیارد تومان خسارت مالی برای آموزش و پرورش به همراه دارد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره انتشار ویدئوهایی درباره استعفای معلمان گفت: بررسی برخی از این کلیپ‌ها نشان داده افرادی که خود را معلم معرفی کرده‌اند، در واقع معلم نبوده‌اند. وی با استناد به آمار شرکت‌کنندگان در آزمون‌های استخدامی و دانشگاه فرهنگیان گفت همچنان تقاضا برای ورود به حرفه معلمی بالاست.

فرهادی در عین حال تأکید کرد که وضعیت معیشتی فرهنگیان همچنان نیازمند بهبود است و درآمد معلمان در شرایط فعلی کفاف زندگی آنها را نمی‌دهد. وی گفت دولت، وزارت آموزش و پرورش و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه این وزارتخانه برای بهبود حقوق و دستمزد فرهنگیان اقداماتی انجام داده‌اند و در یک ماه گذشته نیز مصوبات مهمی در این زمینه به تصویب رسیده است.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha