تحولات منطقه

۲۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۱
کد مطلب: ۱۱۷۰۶۶۷

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد نیروهای پدافند هوایی این کشور طی شب گذشته ۶۴۴ پهپاد اوکراینی را بر فراز مناطق مختلف روسیه رهگیری و منهدم کرده‌اند.

روسیه از انهدام ۶۴۴ پهپاد اوکراینی خبر داد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

وزارت دفاع روسیه از انهدام دهها پهپاد اوکراینی بر فراز این کشور خبر داد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیروهای پدافند هوایی این کشور طی شب گذشته ۶۴۴ پهپاد اوکراینی را بر فراز مناطق مختلف روسیه از جمله بریانسک، وولوگدا، ولگوگراد و ورونژ ، رهگیری و منهدم کردند.

گفتنی است که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین رئیس حمهوری روسیه سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha