اردیبهشت سال ۱۴۰۴ بود که خبر آغاز پیشتولید فیلم سینمایی «چشمهایش» به کارگردانی بهمن فرمانآرا منتشر و اعلام شد که این فیلمساز پیشتولید تازهترین فیلم خود را با اقتباس از رمان «چشمهایش» اثر ماندگار بزرگ علوی در شهرک سینمایی غزالی آغاز کرده است.
دو ماه بعد از آن، خبر آغاز فیلمبراری هم منتشر شد و علی مصفا، صابر ابر، شمس لنگرودی، مهدی پاکدل، لاله مرزبان، بهناز جعفری، علی شادمان، پانتهآ پناهیها و ژاکلین آواره تیم بازیگران این اثر معرفی شدند.
اما ساخت فیلم به دلایل نامشخصی نیمهکاره ماند و از آخرین وضعیت آن خبر دیگری منتشر نشد.
حالا پس از گذشت بیش از یک سال، سازمان سینمایی خبر داده که این فیلمساز قدیمی برای یک فیلم جدید با نام «آیینهها» پروانه ساخت گرفته است.
براساس این خبر، «آیینهها» به تهیهکنندگی و کارگردانی بهمن فرمانآرا تولید خواهد شد و نویسندگی فیلمنامه را نیز شادمهر راستین، شبنم سادات حسینی و بهمن فرمانآرا برعهده داشتهاند.
طبق پیگیری انجام شده، به نظر میرسد جدیدترین فیلم فرمانآرا براساس قصهای امروزی باشد.
بجز این، شورای پروانه فیلمسازی با ساخت دو فیلم سینمایی دیگر نیز موافقت کرده است و به این ترتیب،فیلمنامههای «شکوفه باغ» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی فرزین مهدیپور و «بوگاتی» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی قربان محمدپور نیز پروانه ساخت گرفتهاند.
قربان محمدپور فیلم «مازراتی» را حال حاضر آماده اکران عمومی دارد.




نظر شما