تحولات منطقه

 در ادامه هفته دوازدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های ایران، تیم‌های مدعی استقلال و تراکتور مقابل حریفان خود به میدان رفتند.

پیروزی تراکتور و تساوی استقلال در میان اخراجی‌ها/ هشدار قرمز از آسمان؛ رگبار کارت‌های قرمز در زمین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در ادامه هفته دوازدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های ایران، تیم‌های مدعی استقلال و تراکتور مقابل حریفان خود به میدان رفتند.
تراکتور در دیداری پرحادثه در تبریز میزبان خیبر خرم‌آباد بود. تراکتوری‌ها از دقیقه ۱۳ با اخراج اشترکالی ۱۰ نفره شدند، اما این اتفاق سبب نشد از نیاز مبرم خود به کسب سه امتیاز غافل شوند. شاگردان نکونام با همین ذهنیت موفق شدند در دقیقه ۳۱ توسط حسین‌زاده به گل برسند. شرایط برای تراکتوری‌ها زمانی بهتر شد که خیبر هم در اواخر نیمه اول ۱۰ نفره شد. بارش شدید باران در تبریز موجب شد نیمه دوم با تأخیر آغاز شود، اما با بهبود شرایط جوی، حسین‌زاده در همان دقایق ابتدایی نیمه دوم گل دوم خود و تیمش را به ثمر رساند تا بازگشت خیبری‌ها به مسابقه بسیار دشوار شود. درنهایت، تراکتور با حفظ همین نتیجه ۲ بر صفر حریفش را شکست داد تا به رده سوم جدول صعود کند.
در اهواز شاید باران نمی‌بارید، اما وزش باد شدید بازی دو تیم استقلال خوزستان و استقلال تهران را تحت تأثیر قرار داده بود. آبی‌پوشان پایتخت که به چیزی جز کسب سه امتیاز فکر نمی‌کردند، با نمایش پرانرژی حریف خوزستانی خود غافلگیر شدند. آن‌ها با دفاعی منسجم بسیاری از حملات میزبان را دفع کردند و حتی این فرصت را داشتند که در اواخر نیمه اول با یک ضربه پنالتی پیش بیفتند، اما این فرصت از دست رفت.
در نیمه دوم، استقلال تهران با گل زیبای حردانی پیش افتاد؛ گلی که با ۱۰ نفره شدن آبی‌پوشان پایتخت، برتری آن‌ها را در معرض خطر قرار داد. استقلال خوزستان که با این اتفاق روحیه گرفته بود، موفق شد در دقیقه ۸۸ بازی را به تساوی بکشاند و به ماجراجویی خود ادامه دهد. میزبان در پنجمین دقیقه وقت‌های تلف‌شده نیز گل دوم را به ثمر رساند، اما این پایان کار نبود. اخراج بحث‌برانگیز دیگری، این بار برای آسانی، استقلال تهران را ۹ نفره کرد تا کمتر کسی شانسی برای بازگشت سفیدپوشان قائل باشد. با این حال، گل دقیقه ۱۰۵ موجب شد استقلال تهران در شرایطی که ۹ بازیکن در زمین داشت، بازی را به تساوی ۲ - ۲ بکشاند و یک امتیاز از اهواز با خود به پایتخت ببرد.در دیگر بازی روز گذشته، رقابت پیکان و نساجی با نتیجه تساوی یک - یک به پایان رسید.

منبع: روزنامه قدس

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha