تحولات منطقه

پانزدهمین دوره مسابقات قرآن منطقه دوم نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی روز دوشنبه در مجتمع ولی عصر (عج) مشهد آغاز شد.

 مسابقات منطقه ای قرآن نیروی زمینی ارتش در مشهد آغاز شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از خبرگزاری ایرنا، ستوان دوم سید محمد رضا هاشمی در این باره افزود: در این دوره از مسابقات 160 نفر از خانواده های کارکنان یگانهای نیروی زمینی ارتش از استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان حضور دارند.

مسوول روابط عمومی ارشد عقیدتی سیاسی ارتش در منطقه خراسان گفت: شرکت کنندگان در این دوره از رقابتها در رشته های حفظ کل، حفظ سه، پنج، هفت، 10، 15 و 20 جزء قرآن و قرائت و مفاهیم قرآن در دو بخش زنان و مردان طی سه روز با هم به رقابت می پردازند.

هاشمی اظهار کرد: از هر رشته یک نفر و در رشته حفظ کل قرآن سه نفر به عنوان نفرات برتر به رقابتهای سراسری قرآن نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی که سال جاری در اردوگاه خزرآباد ساری برگزار می شود راه می یابند.

وی افزود: مسابقات قرآن همه ساله در بخشهای کارکنان پایور و وظیفه و خانواده های کارکنان در سطح یگانهای مختلف ارتش اعم از زمینی، دریایی، هوایی و پدافند هوایی برگزار می شود و نفرات برتر به رقابتهای مناطق و سراسری راه می یابند.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha