تحولات منطقه

قدس آنلاین- حسن احمدی فرد: عمیق ترین چاه غار شرق كشور به عمق ۱۴۵ متر در شهرستان قاین در خراسان جنوبی، اكتشاف، پیمایش و نقشه برداری شد.

کشف عمیق ترین چاه غار شرق كشور در قاین+ تصاویر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، مدیر عامل انجمن غار و غارنوردی خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود: از نیمه اول سال 92 با خبر شدیم چاه غاری در منطقه «خونیك سفلا» شهرستان قاین توسط هیأت كوهنوردی این شهرستان اكتشاف گردیده، كه با حضور آقای خوشدل یكی از مربیان خراسان جنوبی، و بررسی ایشان وجود این غار ارزشمند تأیید شد.

حمید نظام دوست افزود: با انجام مكاتبات با اداره كل ورزش و جوانان قاین و نیز ریاست هیأت كوهنوردی قاین، هماهنگی های لازم جهت حضور غارنوردان انجمن غار و غارشناسی خراسان و باشگاه غارنوردی و دره نوردی كاوشگران در منطقه مهیا گردید. وی ادامه داد: تیمی مشترك انجمن و باشگاه در تاریخ 11 آذرماه جاری، وارد منطقه شدند و پس از یك روز تلاش موفق به ثبت ركورد تازه ای در غارهای شرق كشور شدند.

مدیر عامل انجمن غار و غارنوردی خراسان رضوی در توضیخ مشخصات فنی این غار افزود: این چاه غار بزرگ به عمق 145 متر كه مسیر آن توسط 17 بولت SRT نقشه برداری هم شد و توانست رتبه اول عمیق ترین چاه غار شرق كشور را به خود اختصاص دهد.

وی اکتشاف این چاه غار را برگ زرین دیگری در تاریخ یك قرن فعالیت غارنوردی در خراسان دانست و غارنوردان شركت كننده در این برنامه را وحید اشرفی، حمید نظامدوست، مجتبی رهبرخواه، سامان لسانی و ابوالفضل میر نجفی، معرفی کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha