تحولات منطقه

 شکست ناپذیر رودرروی «لوئیس انریکه»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

 

 

دلارام عظیمی : بارسلونا برای کسب سومین عنوان قهرمانی اش در جام باشگاه‌های جهان و پنجمین جام قهرمانی سال 2015 بعد از فتح لالیگا، کوپادل ری، چمپیونزلیگ و سوپرجام یوفا، امروز در یوکوهاما در نیمه‌نهایی جام باشگاه‌های جهان به مصاف گوانگجو اورگرانده می‌رود.

از سوی دیگر نماینده چین هم تلاش می‌کند تا با عبور از سد قهرمان اروپا با خلق یک شگفتی بزرگ، حضورش در فینال این رقابت‌ها را تضمین کند.

 لوئیز فلیپه اسکولاری، مربی سابق چلسی که هدایت چینی‌ها را برعهده دارد، در بیست و هشت مسابقه قبلی با این تیم بی شکست بوده و برای دومین بار طی سه سال اخیر در این مقطع از رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان حاضر شده است.

بارسلونا درحالی خود را برای نبرد نیمه نهایی با گوانگجو آماده کرده که نیمار، مهاجم برزیلی این تیم برای دومین روز متوالی، سه‌شنبه، با دیگر اعضای تیم تمرین نکرد و در این شرایط بعید به نظر می‌رسد که او در بازی امروز به زمین رود.

نیمار در تمرینات هفته گذشته بارسلونا و پیش از نبرد با لورکوزن از ناحیه عضله ران مصدوم شده بود. او در تمرین روز دوشنبه بارسا هم که لحظاتی بعد از ورود تیم به یوکوهاما انجام شد، غیبت داشت. بارسلونا که شناخت چندانی از حریف چینی اش ندارد، می‌داند که نبرد با گوانگجو، بازی خیلی راحتی نخواهد بود و پیچیدگی‌های خودش را خواهد داشت.

خوردی البا، مدافع ملی پوش بارسلونا گفته که کاتالونیایی‌ها برای عبور از این مرحله باید خیلی خوب مقابل حریف آسیایی خود ظاهر شوند.

آخرین شکست گوانگجو در ماه مه گذشته و پیش از ورود اسکولاری به روی نیمکت این تیم رخ داده بود. اسکولاری در سال 2002 برزیل را قهرمان جام جهانی کرده بود. بارسلونا در رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان که پس از دو دوره برگزاری در مراکش بار دیگر به ژاپن برگشته، دو بار در سال‌های 2001 و 2009 قهرمان شده است.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha