تحولات منطقه

۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۳
کد مطلب: ۳۳۹۵۴۳

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال پس از تحمل یک دوره کوتاه بیماری در سن ۵۳ سالگی جان به جان آفرین تسلیم کرد.

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال درگذشت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، رضا احدی که از چندی پیش به خاطر مشکلات ریوی و از کار افتادن کلیه ها در بستر بیماری بود و از دو روز قبل به کما رفته بود، صبح امروز دوشنبه در سن ۵۳ سالگی به دیار باقی شتافت.

رضا احدی که متولد سال ۱۳۴۱ در تهران بود، سابقه بازی در تیم های استقلال، باشگاه روت وایس اسن آلمان، ذوب آهن و پرسپولیس را در کارنامه داشت.

وی از چندی پیش به خاطر مشکلات ریوی در بیمارستان ایرانمهر بستری شد و از دو روز پیش و به دنبال از کار افتادن کلیه هایش به کما رفت و صبح امروز دوشنبه درگذشت.

این پیشکسوت فوتبال ایران ۱۳ بازی ملی و دو گل زده ملی در کارنامه دارد. ضمن اینکه در تیم های استقلال اهواز، ابومسلم خراسان، کوثر لرستان ، شهرداری زنجان و پیام مشهد مربیگری کرده است. وی در تیم های پایه باشگاه استقلال نیز سابقه مربیگری دارد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha