تحولات منطقه

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی به همراه مهندس عزیزیان قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در جریان بازدید از باغ ملک آباد، از نزدیک با روند اجرای پروژه احداث باغ های متراکم، احیا و نوسازی بخش های مختلف باغ و کاشت درخت‌های مثمر و غیرمثمر آشنا شد.

تولیت آستان قدس رضوی از پروژه‌های در حال اجرا در باغ‌های ملک آباد و امام‌رضا(علیه‌السلام) بازدید کرد.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهندس صادقی، رئیس سازمان باغات آستان قدس رضوی در این بازدید به ارایه توضیحاتی درباره پروژه‌های در حال اجرا در این باغ پرداخت و گفت: باغ ملک آباد در مجموع 297 هکتار مساحت دارد که در سال گذشته 40 هکتار به فضاهای زیر کشت آن اضافه شد. وی افزود: 20 هکتار از این میزان به کشت باغ متراکم اختصاص یافت و در 20 هکتار نیز پایه‌های اصلاح شده بومی کشت شدند.
مهندس صادقی از باغ های متراکم به عنوان فناوری نوین جهانی یاد کرد و افزود: در این باغ‌ها در هر هکتار 3900 اصله درخت می‌توان کشت کرد که در مقایسه با باغ‌های معمولی 10 برابر بیشتر است. همچنین سامانه‌ های پوششی ضد تگرگ، آفتاب سوختگی، آبیاری هوشمند و ضد یخ از دیگر ویژگی‌های این باغهاست. تولیت آستان قدس رضوی در ادامه از باغ 110 هکتاری امام رضا(علیه السلام) در بولوار توس بازدید کرد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha