تحولات منطقه

۱۷ تیر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۵
کد مطلب: ۳۹۹۳۸۱

یک سیاهپوست ۳۲ ساله چهارشنبه شب در شهر مینیاپولیس آمریکا توسط پلیس به ضرب گلوله کشته شد.

قتل یک سیاهپوست دیگر توسط پلیس آمریکا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، پلیس در منطقه سنت آنتونی مینه‌سوتا خبر مرگ این فرد را تایید کرد. مادر فیلاندو کستیل، قربانی این تیراندازی نیز اعلام کرد که فرزندش در بیمارستان هنپین کانتی جان خود را از دست داده است.

پس از اعلام خبر مرگ کستیل، حدود 200 نفر از مردم در ساعت 1:30 صبح در محل تیراندازی تجمع کردند.

پلیس سنت آنتونی در بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد افسران پلیس در ساعت 9 شب یک خودرو را متوقف کردند. به گفته پلیس در پشت چراغ راهنمایی و رانندگی تیراندازی رخ داده و یک اسلحه نیز از محل درگیری کشف شده است.

نامزد و خواهر کستیل در زمان درگیری در خودرو حضور داشتند. نکته عجیب تحت بازداشت بودن نامزد مقتول در چهارشنبه شب بدون اعلام دلیل خاصی بوده است.

این حادثه  یک روز پس از تیراندازی دو افسر پلیس لوئیزیانا به یک سیاهپوست دیگر و قتل وی رخ داده است.

به گفته نامزد مقتول وی زمانی که قصد داشته کیف خود را از جیبش خارج کند به پلیس اعلام کرده که سلاح و مجوز حمل آن را در اختیار دارد اما پلیس به سمت وی 4 مرتبه شلیک کرده است.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha