تحولات منطقه

۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰
کد مطلب: ۴۱۱۳۰۸

اوپک رکورد تولیدات خود را در ماه جولای به دلیل استخراج شدید نفتی شکاند.

 رکورد تولیدات اوپک شکست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرآنلاین، این کارتل نفتی در ماه جولای بیش از ۳۳.۱ میلیون بشکه در روز تولید داشته که ۴۶ هزار و ۴۰۰ بشکه بیشتر از ماه ژوئن بوده است. این میزان، حدود یک میلیون بشکه بیش از تولیداتی است که در سال ۲۰۱۵ و بیش از ۲ میلیون بشکه از تولیدات در سال ۲۰۱۴ بوده است. 

اوپک تایید کرده که میزان تولیداتش در جولای بی سابقه بوده است.

این کارتل نفتی در دو سال گشته به دلیل کاهش قیمت نفت و ارزان بودن آن، به شدت تولید خود را بالا برده است. در حال حاضر تولید نفت خام اوپک ۳۵ درصد بازار جهانی را تشکیل می دهد که در آوریل سال ۲۰۱۴ این میزان ۳۲.۶ درصد بوده است. 

گزارش ها حاکی از آن است که عربستان علمدار این اتفاق است. این کشور با تولید ۱۰.۵ میلیون بشکه در روز -۳۰ هزار بشکه بیش از ماه گذشته بوده- رکورد تولیدات خود را شکسته است. ایران، عراق و امارات نیز تولیدات خود را برای جبران کاهش قیمت نفت در بازار افزایش داده اند. 

این در حالی است که تولیدات ونزوئلا با کاهش ۲۰ هزار بشکه ای رو به رو شد؛ به طوری که در ۱۳ سال اخیر بی سابقه بوده است. 

البته تولیدات کشورهای غیراوپکی در حال کاهش است. مجموع تولیدات آمریکا با افت۳ درصدی که نسبت به سال ۲۰۱۵ روبه رو شد، به میانگین ۱۳.۶ میلیون بشکه در روز رسیده است. 

بیشتر تولیدکنندگان نفت آمریکایی نیز به دلیل افت قیمت نفت برشکسته شدند. میزان چاه های نفتی آمریکا از دسامبر ۲۰۱۴ حدود ۷۷ درصد کاهش داشته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha