تحولات منطقه

جنگنده‌های روسیه و سوریه طی چند ساعت گذشته مواضع تروریست‌ها را در جنوب حلب بیش از ۳۵ بار هدف قرار دادند.

ادامه بمباران تروریست‌ها در حلب / ۳۵ حمله طی چند ساعت گذشته
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، نیروی هوایی روسیه و سوریه در چند ساعت گذشته در 35 نوبت مواضع گروه‌های تروریستی را در  جنوب حلب بمباران کردند.

در این حملات مواضع تروریست‌ها در تپه الصنوبرات، القراصی، المنعوره در حومه حلب و یک کارگاه ساخت بمب‌های دستی در دیرحافر نیز منهدم شد.

بر اساس این گزارش، ارتش سوریه به سمت دانشکده‌های نظامی در حومه جنوبی حلب پیشروی و از سمت جنوبی به این دانشکده‌ها مشرف شده است.

همچنین ارتش سوریه و نیروهای مقاومت ده‌ها حمله انتحاری گروه‌های تروریستی از جمله ترکستانی‌ها را خنثی کردند که در این درگیری ها 100 تروریست کشته و زخمی شدند.

تروریست‌های دو گروه جیش الفتح و الجبهه الاسلامیه به دنبال درگیری‌های سنگین در جنوب غرب حلب با هم دچار اختلاف شدید شده‌اند.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha