کرمان - فرماندار جیرفت گفت: ضرورت ایجاد مرز هوایی سال ها در منطقه جنوب کرمان احساس می شد و با حمایت دولت این آرزوی دیرین مردم منطقه محقق می شود.

مرز هوایی جنوب کرمان تا پایان امسال گشایش می یابد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین احمد امینی روش صبح پنجشنبه در دیدار اعضای هیات مدیره پایانه صادراتی افزود: ضرورت ایجاد مرز هوایی سال ها در منطقه جنوب کرمان احساس می شد و با حمایت دولت این آرزوی دیرین مردم منطقه محقق می شود.

فرماندار جیرفت اضافه کرد: زیرساخت های بخش کشاورزی شامل گمرک، استاندارد، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، فرودگاه و اتاق بازرگانی در منطقه جنوب کرمان راه اندازی شده است و با آغاز به کار مرز هوایی تمامی زیرساخت های صادرات در این منطقه فراهم می شود.

وی با اشاره به ظرفیت های بخش کشاورزی منطقه جنوب کرمان خاطرنشان کرد: مشکل بخش کشاورزی، بازار فروش محصولات است که با فراهم کردن زیرساخت های صادرات گامی مهم در زمینه برطرف کردن این مشکل برداشته می شود.

فرماندار جیرفت گفت: پایانه صادراتی کمک خوبی به بخش کشاورزی منطقه می کند لذا پیگیر رفع مشکلات برای افتتاح هرچه زودتر این واحد می باشیم.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:06
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
03:33
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha