کار حضور مهاجم برزیلی تیم پارتیزان بلگراد صربستان در تیم الاهلی عربستان نهایی شده است.

ریخت و پاش حریف پرسپولیس ادامه دارد/ خرید مهاجم ۵ میلیون یورویی!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، باشگاه الاهلی عربستان در ادامه ریخت و پاش‌های مالی خود و جذب بازیکنان بزرگ، مذاکرات زیادی با «لئوناردو داسیلوا» مهاجم برزیلی تیم پارتیزان بلگراد داشته و کار حضور این بازیکن در الاهلی نهایی شده است.

روزنامه «عین الیوم» عربستان در خبری اعلام کرد که انتقال این مهاجم برزیلی ۹۰ درصد نهایی شده است و توافق تیم پارتیزان با مهاجمان دیگر، دلیلی بر جدایی قطعی داسیلوا از این تیم است.

طبق ادعای این روزنامه، باشگاه الاهلی پیشنهاد ۵ میلیون یورویی به داسیلوا ارائه کرده و توانسته گوی رقابت را از باشگاه العین امارات برای جذب این بازیکن برزیلی برباید.

الاهلی پیش از این «کلاودیمی وسوزا»، هافبک برزیلی و ۲۹ ساله فصل گذشته تیم کلوب بروژ بلژیک را جذب کرده بود.

الاهلی حریف پرسپولیس ایران در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا است. دیدار رفت و برگشت این دو تیم روزهای ۳۱ مرداد و ۲۱ شهریور برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

مسجدالحرام

00:00
03:59
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha