رئیس کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ، اعلام کرد: سروش رفیعی با سهمیه فیفا محسوب نمی‌شود و امکان پیوستنش به پرسپولیس وجود ندارد.

آخرین وضعیت نقل و انتقالات پرسپولیس/ سروش رفیعی نمی تواند بیاید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، فریبرز محمودزاده  در مورد شرایط بازگشت سروش رفیعی به پرسپولیس، اظهار داشت: باشگاه پرسپولیس طبق اعلام فیفا از پنجره نقل و انتقالاتی زمستانی محروم است. بنابراین پرسپولیس در نقل و انتقالات نیم‌فصل نمی‌تواند بازیکنی جذب کند اما پرسپولیس تا قبل از فرا رسیدن نقل و انتقالات زمستانی می‌تواند از سهمیه فیفا استفاده کند و در صورتی که فهرست این باشگاه جای خالی داشته باشد پرسپولیس می‌تواند سه بازیکن که سهمیه فیفا محسوب می‌شوند را به خدمت بگیرد.

رئیس کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ تصریح کرد: سروش رفیعی به دلیل آنکه قبل از پایان نقل و انتقالات تابستانی با باشگاه قطری قراردادش را فسخ نکرده سهمیه فیفا محسوب نمی‌شود بنابراین امکان حضور سروش رفیعی در پرسپولیس به عنوان سهمیه فیفا وجود ندارد و در نیم‌فصل هم این باشگاه از جذب بازیکن محروم است بنابراین رفیعی نمی‌تواند به پرسپولیس بیاید.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:01
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
04:05
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha