جمعیت دام سبک کشور در آخرین ماه پاییز نسبت به ماه قبل از آن ۱.۷ درصد رشد داشته و به ۵۵.۴۲۱ میلیون راس رسیده است.

رشد ۱.۷ درصدی جمعیت دام سبک کشور در آخرین ماه پاییز
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران نشان می دهد جمعیت دام سبک کشور در آخرین ماه پاییز نسبت به ماه قبل از آن ۱.۷ درصد رشد داشته و به ۵۵.۴۲۱ میلیون راس رسیده است. جمعیت گوسفند و بز کشور در آبان ۵۴.۴۹۲ میلیون راس اعلام شده بود.

بر اساس این گزارش جمعیت گوسفند کشور در ماه آبان با رشد ۵ درصدی و در آذر با رشد یک درصدی نسبت به ماه قبل مواجه شده است. جمعیت بز نیز در آبان ۱.۷ درصد و در آذر ۳.۶ درصد رشد داشته است.

همچنین در مهر ماه سال جاری تعداد ۳۷.۷ میلیون رأس گوسفند و بره و ۱۴.۵ میلیون رأس بز و بزغاله در دامداری‌های کشور موجود بوده که این رقم نسبت به زمان مشابه در سال ١٣٩٣، به‌ ترتیب ۲۰ و ۱۷.۶ درصد افزایش یافته است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha