تحولات منطقه

تیم والیبال زنان استقلال تهران با جذب سودابه باقرپور، ستاره پرافتخار تیم ملی ایران، سومین خرید بزرگ خود را برای فصل جدید لیگ برتر نهایی کرده است.

سودابه باقرپور در جمع آبی پوشان؛ جنس استقلال برای قهرمانی جور شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم والیبال زنان استقلال تهران برای حضوری قدرتمند در لیگ برتر زنان، یارگیری خود را آغاز کرد.

مدیران باشگاه ابتدا نیلوفر حجتی را به عنوان سرمربی تیم زنان انتخاب کردند و سپس به سراغ جذب بازیکنان رفتند.

در سومین گام، استقلال سودابه باقرپور، سرعتی‌زن تیم ملی والیبال ایران را که امسال همراه با تیم ملی برای نخستین بار در تاریخ به مقام چهارم آسیا رسید، به خدمت گرفت.

باقرپور که سابقه شش قهرمانی در لیگ برتر والیبال ایران را در کارنامه دارد، با سال‌ها حضور در تیم ملی یکی از بازیکنان استقلال در فصل آینده خواهد بود. او همچنین سابقه بازی در لیگ ترکیه را دارد و با کوله‌باری از تجربه، یکی از مهره‌های اصلی آبی‌پوشان محسوب می‌شود.

استقلال تهران با جذب سودابه باقرپور نشان داد قهرمانی در لیگ فصل آینده را هدف گرفته است؛ جایی که باید با سپاهان اصفهان، تیمی کهکشانی، رقابت کند.

در روزهای اخیر همچنین از باشگاه استقلال خبر رسید که این تیم موفق شده شبنم علیخانی، پاسور تیم ملی و پرافتخارترین بازیکن لیگ زنان، و فاطمه خلیلی، پدیده والیبال ایران در قهرمانی آسیا، را نیز جذب کند.

منبع: ورزش سه

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم