مدیرعامل واحد تولیدی پوشاک اطمینان مشهد گفت: به منظور تامین تجهیزات مورد نیاز مقابله با کرونا این واحد از اواخر اسفندماه ۹۸ خط تولید پوشاک خود را به تولید ماسک برای مصارف عمومی و لباس حفاظ مخصوص پزشکی تغییر داده است.

یک کارخانه پوشاک خراسان رضوی تولید خود را به ماسک تغییر داد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،  جواد حسین پور  افزود: این تغییر خط تولید در راستای عمل به مسوولیت اجتماعی و کمک به مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا بوده است.

وی اضافه کرد: در این راستا روزانه پنج هزار ماسک دولایه و ۲۵۰ عدد لباس حفاظ برای کادر درمانی در واحد پوشاک اطمینان تولید و تحویل استانداری خراسان رضوی می‌شود.

مدیرعامل واحد تولیدی پوشاک اطمینان گفت: این واحد تاکنون بیش از ۷۰ هزار ماسک و هزار لباس حفاظ برای کادر درمانی تولید کرده است.

حسین پور افزود: واحد تولیدی پوشاک اطمینان تاکنون برای ۸۰ نفر اشتغالزایی کرده است و قبل از شیوع کرونا کت و شلوار و پیراهن مردانه تولید می‌کرد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
03:34
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha