گیلان - استاندار گیلان گفت: از ۱۵ تیرماه استفاده از ماسک در مکان‌های سرپوشیده و تجمعات اجباری است بنابراین همه باید به این امر توجه کنند.

استفاده از ماسک در  اماکن عمومی گیلان اجباری است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ارسلان زارع  در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا استان گیلان اجتناب از سفرهای غیرضروری و حضور در اجتماعات را برای جلوگیری از اوج یافتن کرونا ضروری خواند و اظهار داشت: ازامروز ۱۵ تیرماه استفاده از ماسک در مکان‌های سرپوشیده و تجمع‌ها اجباری است بنابراین همه باید به این امر توجه کنند.

استاندار گیلان کمبود ماسک در فروشگاه‌ها را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه باید تیم‌های نظارتی فعالیت خود را در تمام شهرستان‌ها دوچندان کرده و از مشارکت‌های مردمی نیز بهره بگیرند عنوان کرد: از عموم مردم انتظار داریم از برگزاری مراسم‌های جشن و عزا خودداری به عمل آورند زیرا چنین تجمعاتی عامل انتشار ویروس است.

زارع رعایت دستوراالعمل‌های بهداشتی و پروتکل‌های مورد تأکید ستاد مقابله با کرونا و وزارت بهداشت و درمان را خواستار شد و تصریح کرد: با توجه به حساسیت وضع موجود و اهمیت رعایت طرح فاصله‌گذاری اجتماعی از ۱۵ تیرماه استفاده از ماسک در مکان‌های سرپوشیده و تجمع‌ها برای هم خدمت دهندگان و هم خدمت‌گیرندگان اجباری است.

وی با بیان اینکه افرادی که از ماسک استفاده نکنند خدمتی نیز به آنان ارائه نمی‌شود ضرورت فراهم آوردن ماسک مورد نیاز مردم و عرضه آن در فروشگاه‌ها را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: امیدواریم دستگاه‌های متولی این امر به شکلی برنامه‌ریزی کنند تا مردم در تهیه ماسک دچار مشکل نشوند.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:35
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
04:05
Download

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha