کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: احتمال افزایش شدت آلودگی هوا به دلیل سکون و پایداری جوی در برخی نقاط مشهد طی سه روز پیش رو وجود دارد از این رولازم است، کهنسالان و افراد حساس در این مدت در مناطق صنعتی و مرکزی مشهد از خانه بیرون نروند.

 احتمال افزایش شدت آلودگی هوا در برخی نقاط مشهد وجود دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، زهرا آهنگرزاده اظهار کرد: طی سه روز آینده هوای استان صاف و آفتابی است و پدیده جوی خاصی پیش بینی نمی شود به همین دلیل احتمال افزایش آلایندگی هوا در مناطق مرکزی مشهد و نقاط صنعتی زیاد است.

وی ادامه داد: طی شبانه روز گذشته کوهسرخ در جنوب غربی خراسان رضوی با دمای هوای ۲ درجه زیر صفر و سرخس واقع در شمال شرقی این استان با دمای هوای ۳۶ درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط خراسان رضوی بودند.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: دمای هوای مشهد مرکز استان خراسان رضوی نیز در همین مدت بین پنج تا ۲۲ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

آهنگرزاده افزود: بیشترین شدت وزش باد در استان خراسان رضوی طی مدت یاد شده در تایباد و سبزوار با سرعت ۳۶ کیلومتر در ساعت گزارش شده است. 

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
00:28
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha