به دنبال افزایش شمار کشته های اعتراضات اخیر در اقلیم کردستان عراق، منابع از منع آمد و شد در سلیمانیه و چند شهر دیگر این اقلیم خبر دادند.

افزایش شمار کشته های اعتراضات در سلیمانیه عراق/ اعلام منع آمد و شد در ۴ شهر اقلیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: شبکه الجزیره گزارش داد،  منابع پزشکی و رسمی روز سه شنبه گزارش دادند تعداد قربانیان اعتراضات در منطقه کردستان عراق به ۶ کشته و ده ها زخمی رسیده است.

این اعتراضات از هفته گذشته علیه دولت منطقه ای و احزاب اصلی آن در شهرهای استان سلیمانیه (شمال شرقی عراق) و در محکومیت تأخیر پرداخت حقوق کارکنان آغاز شد.

کارکنان دولت اقلیم کردستان به دلیل اختلاف میان اربیل و دولت مرکزی بغداد بر سر بودجه، ماه‌هاست که حقوق نگرفته‌اند.

معترضان در دو روز گذشته ساختمان‌ها و دفاتر احزاب سیاسی را در سلیمانیه به آتش کشیدند و با ماموران امنیتی درگیر شدند.

به گفته یک منبع پزشکی ، نیروهای امنیتی که از مقرهای حزب در شهر چمچمال محافظت می کردند دوشنبه به سمت معترضان تیراندازی کردند که در جریان آن یک جوان ۲۶ ساله کشته و شماری زخمی شدند.

در پی آن در سلیمانیه، حلبچه و چند شهر دیگر اقلیم کردستان ممنوعیت آمد و شد ۲۴ ساعته اعلام شد.

در این راستا یک منبع آگاه به بغداد الیوم گفته: کمیته امنیتی تصمیم گرفته ممنوعیت حرکت خودروها بین سلیمانیه، حلبچه، رابرین و گرمیان وهمه شهرها و نواحی را از ساعت ۱۲ امشب به مدت ۲۴ ساعت اعمال کند.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

کاظمین

00:00
03:51
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha