ناظر گمرکات خراسان رضوی گفت: : تاکنون خسارتی ناشی از آتش سوزی تاسیسات گمرکی اسلام‌قلعه افغانستان به تاسیسات گمرکی استان و مرز دوغارون ارائه نشده است.

 آتش سوزی  در افغانستان به تاسیسات گمرکی خراسان رضوی آسیبی نرسانده است /انفجار تانکر گاز علت آتش سوزی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

امید جهانخواه در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد: تاکنون خسارتی از آتش سوزی  در تاسیسات گمرکی اسلام‌قلعه در خاک افغانستان به تاسیسات گمرکی استان و مرز دوغارون و همچنین نیروی انسانی فعال در گمرک خراسان رضوی گزارش نشده است.

وی با بیان اینکه طبق انچه اعلام شده است این اتش سوزی به دلیل انفجار تانکر گاز بوده است، تصریح کرد: در حال هماهنگی با استانداری خراسان رضوی و فرمانداری تایباد هستیم تا جلسه ویژه ای در این باره تشکیل شود همچنین تمام نیروهای گمرک در این منطقه در حالت آماده باش هستند تا در صورت گسترده شدن آتش و نفوذ آن به خاک ایران به سرعت اقدامات لازم را انجام دهند.  

انتهای پیام/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:08
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
03:32
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha