تحولات منطقه

شرکت کنندگان حاضر در مراسم اسکار هفته آینده قرار نیست جلوی دوربین ها ماسک به صورت بزنند.

۱۷۰ نفر میهمان اسکار خواهند شد/ موافقت آکادمی با برداشتن ماسک جلوی دوربین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ورایتی، آکادمی علوم و هنرهای سینمایی از شرکت کنندگان در مراسمِ اسکار تقاضا نکرده تا در طول مراسم، ماسک روی صورت داشته باشند. این خبر صبح روز دوشنبه ۱۹ آوریل در نشستی میان نمایندگان آکادمی با نامزدها و روزنامه نگاران مطرح شد.

با وجود اجازه آکادمی به حاضران برای اینکه در طول مراسم و جلوی دوربین ماسک به صورت نداشته باشند، این آکادمی از مهمانان خواسته هنگامی که جلوی دوربین نیستند مثل لحظات توقف برای پخش آگهی های بازرگانی از ماسک استفاده کنند.

آکادمی همچنین تعداد حاضران در مراسم را مشخص کرد، بنا به این اعلام تعداد حاضرین در مراسم، به ۱۷۰ نفر محدود خواهد بود.

نود و سومین دوره جوایز اسکار هفته آینده ۲۵ آوریل ۲۰۲۱ (بامداد ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰) از چند سالن مختلف در شهرهایی از جمله لس آنجلس، لندن و پاریس برگزار می‌شود.

منبع: صبا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha