وزیر اطلاع‌رسانی سوریه حضور سوری‌های خارج‌نشین در پای صندوق‌های رای را نشانگر ناکامی طرح محور حامی تروریسم دانست.

وزیر سوری: حضور مردم سوریه در انتخابات نشانگر ناکامی محور حامی تروریسم است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: عماد ساره، وزیر اطلاع‌رسانی سوریه در دیدار با هیئت‌های رسانه‌ای که برای همراهی و پوشش خبری انتخابات ریاست جمهوری وارد دمشق شدند، گفت حضور مردم سوریه در انتخابات نشانگر ناکامی حامیان تروریسم است.

او تاکید کرد: هدف جنگ که علیه سوریه به راه انداخته شد، تضعیف عزم و اراده مردم سوریه از طریق توسل به تروریسم، اعمال محاصره ظالمانه و تلاش برای سوء استفاده از درد ورنج مردم بود. اما با این حال، سوری‌ها با تعلق و عشق به میهن خود که خونشان را برای این وطن را نثار کرده‌اند، جهان را شگفت‌زده کردند.

وزیر اطلاع‌رسانی سوریه در ادامه اظهار کرد: حضور سوری‌ها در سفارتخانه‌های سوریه در خارج برای رای دادن در انتخابات ریاست‌جمهوری نشانگر ناکامی طرح محور حامی تروریسم که به دنبال شکست اراده یا تأثیرگذاری بر گزینه‌های ملی آنان بود، است.

ساره به هیئت‌های بازدیدکننده گفت جنگی که سوریه امروز با آن روبرو است «جنگ نرم» یا «جنگ تمیز» نامیده می‌شود، اما در واقع این یکی از سخت‌ترین انواع جنگ‌هاست که نه نرم است و نه تمیز، و در آن تمام کسانی که در کنار دولت سوریه می‌ایستند، مجازات جمعی می‌شوند.

در این دیدار احمد ضوا، معاون وزیر اطلاع‌رسانی، و موسی عبدالنور، رئیس اتحادیه روزنامه‌نگاران سوریه، حضور داشتند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha