صدرنشینی استقلال بهترین اتفاق ممکن برای فرهاد مجیدی به شمار می‌رود تا نشان دهد می‌تواند یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ بیست و یکم باشد، اما نکته تأمل برانگیز اینجاست که سرمربی آبی‌ها با وجود حذف استقلال از چرخه رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا قصد دارد همچنان دو بازیکن خارجی دیگر در لیست خرید خود قرار دهد تا به واسطه حضور آن‌ها تیم تحت رهبری خود را تقویت کند.

خرید خارجی جدید یا پرداخت بدهی خارجی قدیمی

مجیدی در شرایطی از سیاست‌های نقل و انتقالاتی خود برای پنجره زمستانی رونمایی کرده که تیم وی از حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا محروم شده و به نظر می‌آید با وجود مهره‌هایی که در حال حاضر در ترکیب استقلال قرار دارند او همچنان می‌تواند به موفقیت‌های خود ادامه دهد و ضرورتی برای خرید دو بازیکن خارجی وجود ندارد.

استقلال با در اختیار داشتن حداقل هفت بازیکن هجومی یکی از بهترین خطوط حمله لیگ را در اختیار دارد، بازیکنانی که بسیاری از مربیان حاضر در مسابقات آرزوی داشتن یک نفر از آن‌ها را دارند.

این ماجرا در خصوص هافبک‌ها و مدافعان استقلال نیز صادق است، با این حال مجیدی به حضور این نفرات قناعت نکرده و طرح جذب یک بازیکن خارجی و یک بازیکن حاضر در لیگ‌های آسیایی را مطرح کرده تا تعداد خارجی‌های این تیم به عدد ۴ برسد تا آبی‌های پایتخت از نظر حضور بازیکنان خارجی آمار بیشترین بازیکن خارجی را در اختیار داشته باشند.

حال سؤال اینجاست آیا هزینه کرد استقلال برای جذب بازیکن خارجی با شرایط کنونی ضروری است؟ حضور بازیکن جدید خارجی بدون تردید برای آبی‌ها هزینه بر خواهد بود، در حالی که تجربه نشان داده بازیکنان خارجی که وارد لیگ ایران می‌شوند از کیفیت چندان قابل توجهی برخوردار نیستند و سطح کیفی آن‌ها با بازیکنان ایرانی غالباً یکسان است، از این رو این سؤال به وجود می‌آید که آیا خرید بازیکن خارجی با منطق سازگار است یا خیر؟

استقلال در مقطع کنونی می‌تواند با سرمایه‌گذاری خاص روی بازیکنان جوان و مستعد از فرصت به وجود آمده نهایت بهره‌برداری را بکند تا بازیکنان جوان با حضور در کنار با تجربه‌ها بتوانند کسب تجربه کنند و برای حضور در بازی‌های مهم و سرنوشت ساز آماده شوند. از طرفی انصراف از جذب بازیکن خارجی می‌تواند به مدیریت باشگاه کمک کند تا به جای هزینه کرد برای استخدام بازیکن خارجی و پرداخت ارزی به آن‌ها پرونده های شاکیان خارجی را برای همیشه ببندد تا مقدمات برای کسب مجوز حرفه ای فراهم شود.

از آنجا که استقلال امسال تنها در مسابقات داخلی با حریفان خود برای کسب قهرمانی مبارزه می‌کند، نفرات کنونی حاضر در اردوی استقلال قابلیت کسب این موفقیت را دارند؛ درنتیجه خرید بازیکن خارجی نوعی حیف و میل کردن منابع مالی باشگاه استقلال است، اگر قرار بود استقلال در آسیا حضور پیدا کند، خرید بازیکن جدید خارجی قدری منطقی به نظر می‌آمد اما با شرایط جدید این حرکت نه تنها منطقی نیست، بلکه یک خطای مدیریتی و فنی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.