معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد از عملیات ۸۰ آتش نشان برای مهار آتش سوزی مهیب کارخانه تولید محصولات شوینده و بهداشتی در جاده مشهد به چناران خبر داد.

مهار آتش سوزی سنگین کارخانه تولید محصولات شوینده در اطراف مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، آتشپاد دوم مهدی رضایی  گفت: در پی این حریق که  امروز اعلام شد ۸۰ آتش‌ نشان به همراه ۲۲ دستگاه خودرو سبک و سنگین و پشتیبانی اطفای حریق و خودرو توربوفن به محل حادثه در جاده قدیم مشهد به قوچان اعزام شدند.
وی افزود: این مجموعه تولیدی هزار مترمربعی به علت نامشخصی درگیر حریق شده و دود ناشی از آن از کیلومترها دورتر قابل مشاهده بود.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد ادامه داد: این آتش سوزی که در قسمت تولید محصولات شوینده و بهداشتی رخ داد در حال سرایت به سایر قسمتهای این مکان و انبارهای مواد اولیه و سایر خطوط تولید این کارخانه بود که آتش نشانان از چندین جهت با محاصره آتش، نسبت به مهار آن اقدام کردند.
وی با بیان اینکه در این آتش سوزی به کسی آسیب نرسید گفت: علت دقیق وقوع آن در دست بررسی است.
هزار و ۸۰۰ آتش‌نشان در ۵۴ ایستگاه کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد خدمت‌رسانی می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: فارس

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:16
Download

کاظمین

00:00
00:42
Download

کربلا

00:00
00:42
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
03:59
Download

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha