مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تولید گوشت مرغ با ارز نیمایی هنوز در استان شروع نشده و از پنجم تیر ماه امسال آغاز می‌شود.

آغاز تولید مرغ با ارز نیمایی در خراسان رضوی از تیر ماه/قیمت مرغ با ارز نیمایی چند است؟

به گزارش قدس انلاین، محمدمهدی یعقوب‌زاده  در خصوص وضعیت تولید و توزیع گوشت مرغ در استان اظهار کرد: پس از اجرای طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها تقاضای مردم نسبت به گذشته تفاوت چشم‌گیری کرده و با توجه به میزان مرغی که وارد بازار می‌شود، در حال حاضر شاهد برگشت بار مرغ هستیم. به دلیل کاهش تقاضای مردم هم‌اکنون حداقل قیمت مرغ به ازای هر کیلو زیر ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان است اما با تولید مرغ با ارز نیمایی قیمت مرغ به قیمت واقعی نزدیک خواهد شد.  

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود اگرچه جوجه‌ریزی در استان در تیر ماه کاهش پیدا خواهد کرد اما به دلیل تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تقاضای گوشت مرغ هم کم می‌شود. در حال حاضر حمایت‌های لازم جهت ذخیره‌سازی مرغ و کمک به مرغداران انجام شده تا به مرور زمان شاهد متعادل شدن وضعیت قیمت‌ها و بازار باشیم.  

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در مورد اقدامات این سازمان برای جلوگیری از افزایش قیمت مرغ خاطرنشان کرد: از حدود یک ماه قبل سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی مرغ‌های مازاد را خریداری کرد تا در صورت افزایش قیمت با ارائه مرغ منجمد قادر به کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از التهاب در بازار شود.

یعقوب‌زاده اضافه کرد: در خراسان رضوی طی فروردین ماه روزانه به صورت میانگین ۵۸۷ تن گوشت مرغ از کشتارگاه‌ها دریافت و در بازار توزیع شد. این آمار در اردیبهشت ماه به صورت میانگین تا ۵۵۰ تن در روز تغییر کرده است. توزیع روزانه مرغ در خراسان رضوی طی خرداد ماه نیز به طور متوسط ۵۰۰ تن بوده است.

وی اضافه کرد: تولید گوشت مرغ در اوایل خرداد ماه به نسبت مدت مشابه در ماه‌های گذشته کمتر شده اما نسبت به مدت مشابه سال قبل یکسان است. از ابتدا تا ۲۵ خرداد ماه نیز حدود ۶ میلیون جوجه‌ریزی در سطح استان صورت گرفته که پیش‌بینی می‌شود تا انتهای این ماه رقم جوجه‌ریزی‌ها به هشت میلیون قطعه تغییر کند.  

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه ۲۰ روز است که پرداخت تسهیلات به مرغدارن استان آغاز شده، عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود به هر مرغدار ۵۰ درصد ۷۱ هزار تومان به ازای هر قطعه جوجه وام تعلق گیرد. خراسان‌ رضوی در توزیع گوشت مرغ رتبه دوم و از نظر نیاز و تقاضا نیز رتبه اول کشور را دارد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.