ارتش پاکستان در بیانیه ای اعلام کرد: در جریان درگیری امروز میان مرزبانان پاکستان و طالبان، ۶ نفر کشته و ۱۷ تَن زخمی شدند.

درگیری مرزبانان پاکستان و طالبان/ ۶ نفر کشته و ۱۷ تَن زخمی شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، شبکه تلویزیونی الجزیره به نقل از خبرگزاری رویترز اعلام کرد: ارتش پاکستان در بیانیه ای خبر داد که در تیراندازی مرزبانان طالبان در مرزهای میان افغانستان و این کشور، ۶ غیرنظامی کشته شدند.

به گزارش الجزیره، در بیانیه صادره از سوی ارتش پاکستان در این خصوص آمده است: در گلوله باران مرزبانان افغان در شهر مرزی چمن ۶ غیرنظامی کشته و ۱۷ نفر زخمی شده اند.

خبرگزاری بی بی سی نیز دراین ارتباط اعلام کرد: مقام های محلی قندهار هم تایید کرده‌ اند که امروز نیروهای مرزی دو کشور در اسپین‌بولدک با هم درگیری نظامی داشته اند. مقام‌ های محلی قندهار گفته اند که در این درگیری نیروهای مرزی افعانستان هم کشته و زخمی شده‌ اند.

گذرگاه مرزی اسپین بولدک پس از درگیری بین نیروهای مرزی طالبان و پاکستان اواخر آبان ماه بازگشایی شد.

در این درگیری ها یک نظامی پاکستانی کشته و دو تن دیگر نیز زخمی شده بودند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha