تحولات منطقه

نتایج یک نظرسنجی از سوی بانک تسکوی انگلیس حاکی از آن است که یک چهارم مردم در این کشور سال ۲۰۲۳ را با بدهکاری آغاز خواهند کرد.

یک چهارم مردم انگلیس سال ۲۰۲۳ با قرض آغاز می‌کنند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین ، نتایج یک نظرسنجی از سوی بانک تسکوی انگلیس که امروز منتشر شد، نشان می‌دهد که بیش از یک چهارم مردم این کشور سال ۲۰۲۳ را زیر بار قرض آغاز می‌کنند.

برای افراد جوان ۱۸ تا ۳۴ سال سهم افراد بدهکار در پایان سال ۲۰۲۲، ۴۳ درصد ارزیابی شده است.

یک چهارم مردم انگلیس سال 2023 با قرض آغاز می‌کنند

در این نظرسنجی ۲ هزار نفر شرکت کرده‌اند و یک سوم آنها گفته‌اند که بحران افزایش هزینه‌های زندگی باعث شده تا بدهی آنها سنگین‌تر شود.

منظور از بدهی در این نظرسنجی مقروض بودن به دوستان و اعضای خانواده، استفاده از کارت‌های اعتباری، وام، و خریدهای با موعد پرداخت مدت‌دار است.

این نظرسنجی نشان می‌دهد که به‌طور متوسط دو سال طول خواهد کشید که این افراد بتوانند بدهی امروز خود را بپردازند.

گِیل‌ گٌلدی، یکی از مقامات تسکوبانک، می‌گوید: بسیاری از ما سال جدید را در حالی آغاز می‌کنیم که به دوستان یا خانواده خود، بانک‌ها یا مؤسسات تأمین مالی بدهکار هستیم و این مهم است که به نحوه مدیریت این بدهی بپردازیم.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha