تحولات منطقه

رئیس‌جمهوری ترکیه خواستار آمادگی برای توفان زلزله‌ای شد که منطقه را درگیر می‌کند. او افزود: زلزله فوریه بر منطقه‌ای به مساحت ۵۰۰ کیلومتر تاثیر گذاشت.

اردوغان: انتخابات ۱۴ مه برگزار می‌شود/ باید برای توفان زلزله در منطقه آماده باشیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه در اظهاراتی گفت، زلزله ششم فوریه ویرانگر بود و بر مساحتی حدود ۵۰۰ کیلومتر در جنوب ترکیه تاثیر گذاشت و ویرانی عظیمی در استان‌های ترکیه که زلزله در آنها روی داد، به جا گذاشته است.

او افزود، تعداد ساختمان‌های ویران شده در اثر زلزله بیش از ۳۰ هزار مورد بوده است و تلاش‌ها برای نجات افراد در کاهش تلفات انسانی نقش داشت.

اردوغان افزود: بیش از نیم میلون شهروند ترکیه در عملیات نجات کمک‌هایی را ارائه کردند و بیش از ۹۰ کشور تیم نجات فرستادند. ما عملیات جستجو و امداد را پایان دادیم و به مرحله آواربرداری رسیدیم.

او در سخنرانی مقابل نمایندگان حزب حاکم عدالت و توسعه گفت، انتخابات پارلمانی و ریاست‌جمهوری ۱۴ ماه مه برگزار می‌شود.

او تاکید کرد: مردم ترکیه آنچه ضروری خواهد بود را در انتخابات انجام خواهند داد. برخی تلاش می‌کنند از فاجعه زلزله برای اهداف سیاسی استفاده کنند.

رئیس‌جمهوری ترکیه متعهد شده است ظرف یک سال ویرانی‌های ناشی از زلزله را بازسازی کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha