مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از پهلودهی و تخلیه سومین کشتی کانتینری از خط مستقیم کشتیرانی بنادر چین به بندر چابهار از ابتدای سال جاری خبر داد.

ورود سومین کشتی کانتینری چین به بندر چابهار/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، قاسم عسکری نسب  افزود: در سال جدید بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری چابهار میزبان ۵ کشتی کانتینری بوده است که در مجموع ۶۳۵۰ TEU کانتینر تخلیه و بارگیری شده است.

وی ادامه داد: با راه اندازی خط مستقیم و منظم کشتیرانی بین بنادر کشور چین و بندر شهید بهشتی چابهار در سال جدید سه کشتی کانتینری در این بندر تخلیه شد.

عسکری نسب با بیان اینکه با راه اندازی خط مستقیم و منظم بین بنادر کشور چین و بندر چابهار، کالا با هزینه و زمان کمتری به دست تجار و صاحبان کالا می رسد عنوان کرد: در سال جاری ۳۳۴۰ TEU کانتینر از کشور چین بصورت مستقیم وارد بندر شهید بهشتی چابهار شده است که رشد ۱۰۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان می دهد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: در سال جاری نیز یک کشتی از مقصد کشور هند با خط مستقیم کشتیرانی بین بنادر کشور هند و بندر چابهار با ۲۶۰ TEU کانتینر وارد بندر شهید بهشتی چابهار شده است که رشد ۱۰۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان می دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:28
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
00:31
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha