۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۹
کد خبر: ۸۷۲۱۲۶

مرکز پژوهش‌های مجلس برای مهار تورم پیشنهاد داده که بساط دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را جمع کنید.

اینفوگرافیک| ۱۰ گام کوتاه و بلند برای مهار تورم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، چگونه به جنگ تورم برویم؟ سؤال مهم این روزها همین است. راهکارها اما متفاوت و گاه در تضاد با یکدیگر است. درست درحالی‌که دولت در حال تکمیل پازل نهایی خود برای مهار تورم است، انتشار یک گزارش جسورانه و شاید در جهت خلاف آنچه روی میز دولت و بانک مرکزی قرار دارد، آن‌هم از بازوی تحقیقاتی مجلس، نشان می‌دهد هنوز مسیر کنترل تورم ناهموار است.

شاه‌بیت پیشنهاد مرکز پژوهش‌های مجلس این است که به عصر دلار ۲۸هزار و ۵۰۰تومانی باید پایان داد. دلاری که سنگ بنای آن از زمان آغاز ریاست محمدرضا فرزین بر بانک مرکزی گذاشته شده است.

پیشنهاد دیگر هم روشن است؛ به دوران فعالیت بانک‌های ناسالم و مخرب پایان دهید تا مسیر اصلاحات بانکی هموار شود. گزینه دیگری که مرکز پژوهش‌های مجلس معرفی می‌کند کنار گذاشتن استراتژی قدیمی و همیشگی دولت‌ها در قیمت‌گذاری کالاها و خدمات به بهانه تورم است.

تازه‌ترین گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس ۱۰گام کوتاه و بلند مهار تورم را معرفی می‌کند و باید دید واکنش بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه که هماهنگ با هم ماموریت دارند تا نرخ تورم را تا پایان امسال به محدوده ۲۵درصد برسانند، چه خواهد بود.

آیا به سیاست ارز ۲۸هزار و ۵۰۰تومانی پایان می‌دهند، دست از قیمت‌گذاری دولتی کالاها و خدمات برمی‌دارند و اراده‌ای مشترک بین دولت و مجلس برای صدور فرمان ایست به بانک‌های ناتراز و ناسالم وجود خواهد داشت؟
اینفوگرافیک| 10 گام کوتاه و بلند برای مهار تورم

منبع: روزنامه همشهری

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:04
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
03:38
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:41
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha