تحولات منطقه

کتاب «ابراهیم در سرزمین ممنوعه» نوشته لیلا مدرس پور به زودی توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر می‌شود.

کتاب «ابراهیم در سرزمین ممنوعه» به زودی منتشر می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، کتاب «ابراهیم در سرزمین ممنوعه» نوشته لیلا مدرس پور به زودی توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و راهی بازار نشر می‌شود.

نوجوانی از آن دسته زمان‌هایی است که در آن هر فردی به طور طبیعی از خانواده دور می‌شود تا استقلال و هویت خود را پیدا کند و از طرف دیگر مغز او آماده پذیرش هر چیزی است؛ چراکه نه کودک است و نه بزرگسال، بسیار تحت تأثیر دوستان قرار می‌گیرد. به همین دلیل دوستیابی مسئله‌ای مهم در این دوران است چراکه نقش مؤثری در زندگی فرد دارد. نوجوان باید یاد بگیرد در انتخاب دوست و الگو دقت زیادی داشته باشد چرا که در شکل‌گیری شخصیتش نقش چشم‌گیری دارند.

این کتاب داستانی فانتزی در قالب سفر در زمان است و زندگی پسر نوجوانی به نام ابراهیم را روایت می‌کند که به دلیل داشتن مشکلات جسمی توسط دوستانش تمسخر و طرد می‌شود. او طی اتفاقی با شهید جنابان آشنا می‌شود. ابراهیم اقدام به کارهایی ماجراجویانه می‌کند که منجر به سفرش در زمان و رفتن او به دوران هشت سال دفاع مقدس می‌شود و طی آن با قهرمانانی آشنا می‌شود. او چندین سفر در زمان را تجربه می‌کند و هر بار گره‌ی از سوالات ذهنی‌اش باز می‌شود و طی تجربیاتی که از این سفرها به دست می‌آورد به خودباوری می‌رسد و دیگر زیر بار ظلم نمی‌رود.

پیش از این نیز کتاب «کبوتر کاغذی» با موضوع نامه‌نویسی به امام زمان به‌قلم این نویسنده توسط انتشارات جمکران عرضه شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha