تحولات منطقه

روزنامه انگلیسی گاردین فاش ساخت که در آستانه برگزاری نشست سران ناتو در لیتوانی، مقامات اوکراین کماکان به سیاست اعضای این سازمان نظامی در طرح عضویت کی‌یف به ناتو دلگرم نیستند.

گاردین: سران کی‌یف به نشست ویلنوس در عضویت به ناتو دلگرم نیستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، یک رسانه مطرح انگلیسی (گاردین) فاش ساخت که در آستانه برگزاری نشست سران ناتو در لیتوانی، مقامات اوکراین کماکان به سیاست اعضای این سازمان نظامی در طرح عضویت کی‌یف به ناتو در نشست ویلنیوس خوشبین نیستند.

وبگاه روسیا الیوم شامگاه یکشنبه به نقل از یک روزنامه اوکراینی گزارش داد که نظام کی‌یف تنها در صورتی به اعضای ناتو از جمله انگلیس، آلمان، آمریکا و فرانسه دلگرم خواهد بود که به برنامه پشتیبانی تسلیحاتی خود از اوکراین در درازمدت ادامه دهند.

در خبری مرتبط، روزنامه «فایننشال تایمز» به نقل از منابع مطلع فاش ساخت که مقامات واشنگتن و برلین پیشتر اعلام کرده‌اند که هنوز وقت انضمام کی‌یف به سازمان ناتو نرسیده، زیرا اوکراین بایستی اصلاحات عمیق ساختاری برای زمینه سازی عضویت در ناتو کند.

این روزنامه انگلیسی فاش ساخت که مقامات واشنگتن و آلمان به سران ناتو دیکته کرده‌اند که در بیانیه پایانی ناتو در لیتوانی صرفاً بندهایی مبهم در شروط عضویت اوکراین به ناتو اکتفا کنند.

گفتنی است سازمان ناتو در اجلاس بخارست در آوریل / فروردین ۲۰۰۸ میلادی با انتشار بیانیه‌ای بر الحاق نهایی کی‌یف به ناتو تاکید کرده بود، اما هرگز پیش نویس مقدماتی عضویت این کشور به ناتو فراهم نشد. در فوریه / بهمن ۲۰۱۹ پارلمان اوکراین با انجام اصلاحاتی قانونی خواستار پیوستن به ناتو شد که تاکنون فراهم نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha