تحولات منطقه

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت:‌ از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۳ هزار و ۹۵۵ تن گوشت قرمز تازه در استان تولید شده است.

تولید بیش از ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در خراسان رضوی طی سال جاری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، جواد اعلمی درباره تولید گوشت قرمز تازه در خراسان رضوی طی سال ۱۴۰۲، اظهار کرد: میزان گوشت قرمز تازه تولیدی در استان در سال گذشته بیش از ۴۸ هزار و ۵۵۴ تن بوده است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی افزود: میزان گوشت قرمز تازه تولیدی در استان از ابتدای سال جاری تا کنون ۲۳ هزار و ۹۵۵ تن بوده، در حالی که این میزان در مدت مشابه سال گذشته بیش از ۲۷ هزار و ۷۵۴ تن بوده است.

وی درباره میزان گوشت مرغ تازه تولید شده در خراسان رضوی بیان کرد: میزان گوشت مرغ تازه تولید شده در استان در سال گذشته ۱۰۰ هزار و ۲۳۷ تن بوده که این میزان از ابتدای سال جاری تاکنون برابر ۵۱ هزار و ۱۲ تن بوده است.

اعلمی با اشاره به تعداد دام سبک و سنگین  کشتار شده در خراسان رضوی طی سال جاری خاطرنشان کرد: طی سال گذشته یک میلیون و ۲۹۸ هزار و ۵۶۱ راس دام سبک و ۷۰ هزار و ۴۶۱ راس دام سنگین در استان کشتار شده است. همچنین از ابتدای سال جاری تا کنون در استان ۶۴۶ هزارو ۷۰۶ راس دام سبک و ۷۶ هزار و ۱۰۱ راس دام سنگین در استان کشتار شده است. نسبت کشتار دام در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته روند افزایشی را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha