تحولات منطقه

عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با انتقاد از گرانی ملزومات تحصیلی دانش آموزان تاکید کرد که مردم در تماس های مکرر با نمایندگان از این شرایط گلایه مند هستند.

خرید لوازم التحریر دیگر لذت ندارد، گریه دارد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

خرید لوازم التحریر با حجم گرانی زیادی روبه روست. نیمی از مردم در خرید لوازم التحریر مانده‌اند. بچه‌ها بجای خوشحالی از خرید لوازم التحریر مدرسه نگران هستند. نماینده رشت با بیان اینکه دولت نقش مهمی در فراهم کردن تسهیلات و تجهیزات آموزشی محصلین دارد گفت:‌ نباید اجازه بدهیم که گرانی اقلام مورد استفاده دانش آموزان مانعی برای آموزش آنها باشد وتحصیل رامختل کند.

وی افزود: مردم در تماس های مکرری که با ما به عنوان نمایده مجلس دارند از گرانی های ایجاد شده گلایه مند هستند لذا این وظیفه دولت وسازمان برنامه و بودجه است که فکری به حال شرایط آموزش و پرورش داشته باشند .

احمدی با اشاره به اینکه نبود ملزومات تحصیلی آسیب جدی به آموزش کشور وارد می کند تصریح کرد:باید به مناطق کم برخوردار و روستاییان کمک شود چون اگر به این واسطه با ترک تحصیل دانش آموزان مواجه شویم فاجعه ای در کشور رخ خواهد داد.

منبع: خانه ملت

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha