تحولات منطقه

دیدار سپاهان با الاتحاد عربستان در هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا به دلایل واهی لغو شد. ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا لغو بازی را صادر کرد تا تیم الاتحاد زمین بازی را ترک کند.

آخرین وضعیت پرونده سپاهان-الاتحاد در ای‌اف‌سی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، بدر بالعبید خبرنگار عربستانی و کارشناس فوتبال آسیا درباره آخرین وضعیت پرونده بازی سپاهان و الاتحاد، گفت: مجموعه ای از تصمیمات از سوی کمیته انضباطی آسیا بزودی صادر خواهد شد که شامل تصمیم گیری در مورد پرونده بازی الاتحاد عربستان و سپاهان ایران نیز می شود.

دفاعیات باشگاه ایرانی و فدراسیون ایران آن مبنی بر تایید رسمی ناظران کنفدراسیون فوتبال آسیا و نهادهای بین المللی مبنی بر اینکه ورزشگاه نقش جهان مطابق با استانداردهای لازم است. پیش از این چندین مسابقه بین المللی رسمی با وجود «عکس ها و مجسمه ها» برگزار شده است. البته این برخلاف استانداردهاست. موضع فدراسیون عربستان ۱۰۰ درصد صحیح و قانونی و مطابق با استانداردهای بین المللی است و ناظر بازی از کاروان الاتحاد خواسته که واقعاً زمین بازی را ترک کنند.

خبرنگار عربستانی در شرایط کنونی اختلاف را میان فدراسیون ایران و ای‌اف‌سی دانست و گفت: در عمل الان موضوع بیشتر بین کنفدراسیون فوتبال آسیا با باشگاه سپاهان و فدراسیون ایران است تا فدراسیون عربستان و سپاهان. تصمیم کمیته انضباطی به همراه بسته ای از تصمیمات دیگر برای لیگ قهرمانان آسیا و ای‌اف‌سی‌کاپ به زودی صادر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha