تحولات منطقه

دستیار وزیر امور خارجه گفت: حماس از غزه و غزه از حماس جداشدنی نیست و اسرائیل باید شوکران این واقعیت را سرکشد و واقعیت میدان را بپذیرد.

دستیار وزیر امور خارجه: حماس و غزه از هم جداشدنی نیستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، سید رسول موسوی دستیار وزیر خارجه در خصوص تحولات سرزمین های اشغالی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «با آن که بایدن مدعی است به نتانیاهو گفته مبادا اشتباهات آمریکا در عراق و افغانستان را در غزه تکرار کند اما به نظر می رسد نتانیاهو راه دیگری جز تکرار اشتباهات آمریکا ندارد. حماس از غزه و غزه از حماس جداشدنی نیست و اسرائیل باید شوکران این واقعیت را سرکشد و واقعیت میدان را بپذیرد.»

مقامات رژیم صهیونیستی از ابتدای حملات طوفان الاقصی مدعی این مطلب شدند که خواهان حذف مقاومت فلسطین حماس هستند و تا به امروز و پس از عملیات های جنون آمیز بسیار علیه غیرنظامیان غزه به هدف اعلامی خود نرسیده اند.

در همین ارتباط مقامات تهران نیز بارها اعلام کرده اند که مقاومت فلسطین حذف شدنی نیست و بهتر است رژیم صهیونیستی با توقف جنگ و نسل کشی فلسطینیان، اجازه بازشدن گذرگاه رفح و سایر مسیرهای ارتباطی جهت ارسال کمک های بشردوستانه به مردم فلسطین را بدهد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha