تحولات منطقه

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا که در سرزمین های اشغالی فلسطین به سر می برد و در حالیکه تاکنون حملات رژیم اسرائیل را علیه مردم بی گناه غزه را حتی محکوم نکرده است، تیراندازی در ایستگاه اتوبوسی در بیت المقدس در روز پنجشنبه را یک "حمله تروریستی" خواند و آن را محکوم کرد.

وزیر خارجه آمریکا تیراندازی در ایستگاه اتوبوس در بیت المقدس را "حمله تروریستی" خواند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین بلینکن روز پنجشنبه در سرزمین های اشغالی فلسطین گفت: امروز به شکل وحشتناک و بسیار منفی با یک حمله تروریستی دیگر آغاز شد که جان اسرائیلی‌های بی‌گناه را در اورشلیم گرفت و یادآور آنچه اسرائیل و هر شهروند اسرائیلی هر روز با آن روبرو هستند، می باشد.

بلینکن در تل‌آویو گفت: ما این حمله تروریستی را محکوم می‌کنیم و برای از دست دادن این افراد بی‌گناه عزادار هستیم.

حماس اعلام کرده است که این حمله توسط اعضای شاخه نظامی آن انجام شده است. مقامات اسرائیلی نیز اعلام کرده اند در این تیراندازی سه نفر کشته و هفت نفر زخمی شدند.

بلینکن در اظهارات خود قبل از دیدار با یوآو گالانت وزیر جنگ اسرائیل بار دیگر تاکید کرد که ادامه آتش بس موقت میان اسرائیل و حماس " خوب" خواهد بود.

این دیپلمات ارشد آمریکایی افزود: با این حال، این به حماس بستگی دارد که به این کار ادامه دهد یا خیر.

بلینکن درباره دیدارهای خود در بیت المقدس نیز گفت: « گفتگوی بسیار خوبی با نخست وزیر و کابینه جنگ داشتیم و من از گفتگویی که داشتیم، قدردانی کردم.»

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha