تحولات منطقه

۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۳
کد خبر: ۹۹۴۴۸۶

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اهدای عضو بیمار ۳۷ ساله مرگ مغزی ساکن مشهد به ۶ بیمار نیازمند عضو حیاتی دوباره بخشید.

اعضای بیمار مشهدی به ۶ نفر جانی دوباره بخشید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، ابراهیم خالقی اظهار کرد: در هزار و پانصد و بیست و دومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم" علی محمدی سینی"، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه این شهر زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسوول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: کلیه‌های زنده یاد محمدی سینی در بیمارستان منتصریه به بانویی ۳۲ ساله و مردی ۴۲ ساله ساکن مشهد که سال‌ها از نارسایی کلیه در رنج و با دیالیز تحت درمان بودند، اهدا و پیوند شد.

وی گفت: کبد این بیمار مرگ مغزی نیز در بیمارستان منتصریه به مردی ۶۲ ساله ساکن قوچان که سال‌ها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

خالقی افزود: همچنین قرنیه‌های زنده یاد رسولی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha