تحولات منطقه

معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: بیش از ۲۵هزار زائر ایرانی در ایام ولادت حضرت امیر المومنین علی (ع) در شهرهای زیارتی عراق حضور دارند.

جزییات اعزام به عتبات در ماه رجب/ حضور هزاران زائر ایرانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مرتضی آقایی، معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: این تعداد از زائران با کاروان‌های تحت نظارت سازمان حج و زیارت به عتبات سفر کرده‌اند.

وی افزود: ثبت نام برای اعزام به عتبات عالیات در ماه رجب همچنان ادامه دارد و متقاضیان می‌توانند به سامانه عتبات مراجعه کنند؛ همچنین ثبت نام برای اعزام در ماه شعبان نیز در سامانه بازگشایی شده و در حال انجام است.

معاون عتبات با اشاره به بسته جدید سازمان که حدود میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می‌باشد گفت: این بسته زیارتی مختص افرادی است که تمایل دارند فقط شب جمعه را در کربلا حضور داشته باشند؛ زائران در این سفر ظهر چهارشنبه به عراق اعزام می‌شوند و بعد از یک توقف و زیارت در نجف روز پنجشنبه و شب جمعه را در کربلای معلی حضور دارند و صبح جمعه به کشور بازمی گردند.

وی افزود: این بسته زیارتی ارزان قیمت فعلاً از تهران و اصفهان مهیا شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha