تحولات منطقه

۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۸
کد مطلب: ۱۰۵۳۱۱۳

سرپرست اداره پارک ملی تندوره، با اعلام تعطیلی دره چهلمیر به دلیل شرایط نامساعد جوی، به همشهریان و تفرجگران هشدار داد که از رفتن به این دره امتناع کنند.

دره چهلمیر تعطیل شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، حمیدرضا صادقی، با بیان اینکه ورود به این منطقه ممنوع است، اظهار کرد: با توجه به صدور هشدار هواشناسی و بارش برف، جاده‌ها بسیار لغزنده هستند و برف روی درختان و صخره‌ها نشسته است. خطر شکستن درختان و ریزش کوه نیز وجود دارد. لذا، برای ایمنی گردشگران محترم، تفرجگاه چهلمیر امروز یکشنبه ۱۲ اسفندماه ۱۴۰۳ تعطیل است.

وی اظهار کرد: تعطیلی این تفرجگاه به منظور حفظ ایمنی و جان گردشگران و همشهریان صورت گرفته است و از همه‌ افراد خواسته می‌شود که به این اخطارها توجه کرده و از رفتن به این منطقه خودداری کنند.

سرپرست اداره پارک ملی تندوره، همچنین به اهمیت توجه به پرندگان و جانوران در فصل سرما اشاره کرد و افزود: فصل سرما برای پرندگان و جانوران سخت و طاقت‌فرساست و نیازمند مراقبت و توجه بیشتری هستند. از همشهریان درخواست می‌کنم که در این فصل به تغذیه و مراقبت از پرندگان و سایر جانوران توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی با بیان اینکه پرندگان و جانوران در این فصل به غذای کمتری دسترسی دارند و نیازمند حمایت انسان‌ها هستند، تأکید کرد: لطفاً با قرار دادن غذا و آب برای پرندگان و جانوران، به آن‌ها کمک کنید تا این فصل سخت را پشت سر بگذارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha