استقلال، تنها نماینده کشورمان در جمع هشت تیم برتر غرب آسیا امشب و از ساعت ۱۹:۳۰ در مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان در ورزشگاه آزادی میزبان النصر عربستان خواهد بود.

یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا؛ امشب ساعت ۱۹:۳۰ / استقلال-النصر؛ حکم اخراج پیولی در دستان پسران آبی
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، استقلال و النصر در حالی رودرروی هم قرار می‌گیرند که هیچ کدام از شرایط خوبی برخوردار نیستند. هر دو تیم با نتایج بدی که در طول فصل کسب کردند شانسی برای قهرمانی در لیگ داخلی ندارند و تنها امیدشان به درخشش در لیگ نخبگان است. هم استقلال و هم النصر در آخرین بازی‌ خود پیش از ملاقات با یکدیگر، از حریفانشان شکست خورده‌اند. استقلال پس از هفته‌ها بلاتکلیفی روی نیمکت حالا با مربی مونته‌نگرویی خود امیدوار به شکست النصر در ورزشگاه آزادی است، اما از سوی دیگر استفانو پیولی در حالی مقابل استقلال قرار خواهد گرفت که هواداران النصر در فضای مجازی خواهان اخراج او شده‌اند و دیگر دوست ندارند این سرمربی ایتالیایی را روی نیمکت تیمشان ببینند. اگر النصر در تهران مغلوب استقلال شود بعید است پیولی دیگر خاک عربستان را ببیند چون به احتمال زیاد از سمتش اخراج خواهد شد!

*حواشی بود و نبود رونالدو

این دیدار حساس در شرایطی قرار است امروز برگزار شود که بود و نبود کریستیانورونالدو فوق ستاره پرتغالی جهان فوتبال در این بازی طی روزهای گذشته حواشی زیادی ایجاد کرده بود. رونالدو که در سفر قبلی النصر به ایران غایب بود و در بازی مقابل پرسپولیس شرکت نکرد، این بار نیز برخلاف انتظارات بسیاری از هواداران فوتبال، تصمیم به سفر به تهران نگرفت، این در حالی است که با توجه به حساسیت این دیدار، گمان می‌رفت رونالدو این بار همراه کاروان النصر راهی ایران شود، اما در نهایت این اتفاق رخ نداد.

مسئولان النصر برای اینکه بتوانند از فوق‌ستاره خود در این دیدار استفاده کنند بحث تغییر محل برگزاری این دیدار را نیز مطرح کردند که با مخالفت صریح مسئولان فوتبال کشور، از جمله مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال و علی نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال، مواجه شدند. النصر دلیل این درخواست را به‌خاطر شرایط حضور کریستیانو رونالدو در تهران عنوان کرده بود و مدعی شد پس از تجربه قبلی و ازدحام شدید در جریان سفر این بازیکن به ایران، تیم امنیتی رونالدو توصیه کرده که او این بار از سفر به تهران خودداری کند.

عدم سفر رونالدو به تهران، ضربه بزرگی به شور و هیجان هواداران ایرانی محسوب می‌شود. بسیاری از هواداران فوتبال در ایران، چه استقلالی و چه غیر استقلالی، منتظر تماشای بازی این فوق‌ستاره در ورزشگاه آزادی بودند، اما این اتفاق رخ نخواهد داد.

۷غایب بزرگ النصر

به جز رونالدو النصر غایبان بزرگ دیگری برای این دیدار دارد. عبدالرحمن غریب، اوتاویو، امریک لاپورت ، سلطان غنام، عبدالله الخیبری و علی لاجامی بازیکنانی هستند که نمی‌توانند نماینده سعودی را در این دیدار همراهی کنند. این در حالی است که ژان دوران مهاجم سرشناس این تیم در آخرین تمرین النصر غایب بود و هنوز مشخص نیست به این بازی می‌رسد یا خیر؟ با توجه به غیبت هفت بازیکن اصلی النصر، استفانو پیولی با تیم دوم خود مقابل استقلال قرار خواهد گرفت.

با وجود این، استقلال باید روی مسابقه پیش رو تمرکز کند و از حاشیه‌های مربوط به غیبت ستاره‌های النصر دور بماند. تیم میودراگ بوژوویچ با تمام قوا برای این مسابقه آماده شده و امیدوار است از شرایط میزبانی خود برای صعود به مرحله بعدی استفاده کند. مسعود جمعه، محمدحسین اسلامی و ابوالفضل جلالی بازیکنانی هستند که در دیدار امروز غایبان استقلال خواهند بود.

از سوی دیگر، النصر هرچند بسیاری از مهره‌های کلیدی خود را در اختیار ندارد، اما همچنان تیمی قدرتمند با بازیکنان سطح بالا به شمار می‌رود. حال باید دید آیا استقلال می‌تواند از این فرصت استفاده کرده و با پیروزی در ورزشگاه آزادی برابر نماینده عربستان، با خیالی آسوده‌تر به بازی برگشت فکر کند یا این النصر است که پس از پرسپولیس، استقلال را هم در آزادی ناکام می‌گذارد؟

*استقلال به دنبال طلسم‌شکنی

در طی چند سال اخیر نمایندگان فوتبال ایران عملا حرفی برای گفتن در تقابل با تیم‌های عربستانی نداشته‌اند. در ۱۴ تقابل اخیر با رقبای عربستانی ۱۲ شکست نصیب تیم‌های ایرانی شده است و تیم‌های ایرانی در این ۱۴ بازی هیچ بردی نداشته‌اند و حالا باید ببینیم استقلال می‌تواند با حمایت هواداران خود این طلسم بزرگ را بشکند. از آخرین برد آسیایی استقلال در ورزشگاه آزادی دقیقا ۲هزارو۴۸۴ روز می‌گذرد! برد ۳ بر یک مقابل ذوب‌آهن آخرین برد استقلال در ورزشگاه آزادی و در چارچوب مسابقات آسیایی بود! حالا باید ببینیم این طلسم با شکست دادن النصر شکسته می‌شود یا که این طلسم همچنان پابرجا می‌ماند.

گفتنی است دو تیم استقلال و النصر تاکنون سه مرتبه برابر هم در آسیا روبه‌رو شده‌اند که سهم تیم عربستانی دو برد و سهم آبی‌های ایران یک برد بوده است. در این سه بازی استقلال موفق به زدن ۳ گل شده والنصر هم چهاربار دروازه استقلال را فتخ کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha